I’d Love To

add value to you as a designer. Cause I care.

€650,-

BASIC IDENTITY Pakket

 1 KRACHTIG PROFESSIONEEL LOGO
Minder keuze, maar net zoveel aandacht voor je branding en identiteit als het premium pakket. Je ontvang namelijk één voorstel waar ik één correctieronde en/of kleuraanpassing op toepas. Je ontvangt het definitieve logo voor gebruik op drukwerk en social media.

€950,-

PREMIUM IDENTITY Pakket

1 KRACHTIG PROFESSIONEEL LOGO
Het ontwerpen van een identiteit begint bij de mondelinge intake waarbij ik goed luister naar je drijfveren. Niet alleen wat je doet, maar ook hoe je dat doet is belangrijk. Jouw bedrijf is immers meer dan alleen een product of dienst. Dit ga ik visueel vertalen in diverse logo voorstellen. Éen hiervan werken we samen uit. De logo’s stuur ik je toe voor gebruik op drukwerk én social media

Grafisch of illustratief werk?

€ 75,- per uur

Ik haal veel energie uit het ontwikkelen van identiteiten maar minstens net zoveel uit het ontwerpen van een poster, campagnebeeld of het maken van een verklarende illustratie. Ik vind het niet alleen leuk, ik ben er ook nog eens erg goed in!

Logo Lead2Deal 2016

“Myrthe is voor mij de ultieme combi van creatief vermogen, proactief meedenken en snelheid van leveren. Ik beveel de professional Myrthe echt van harte aan.”

Peter Brouwers

LEAD2DEAL
GULLIVER TRAININGEN Brand Identity and logo Design by Myrthe Koppelaar 2018

“Myrthe vraagt ontzettend goed door, confronteert daar waar nodig en vertaalt dit vervolgens naar visuals. De uitkomst etaleert exact die identiteit die wij beschreven hadden!

Dennie Diessen

GULLIVER TRAININGEN
NETROM Logo design by Myrthe Koppelaar

“Myrthe heeft oog voor detail, denkt altijd mee en kijkt vooruit, ze is duidelijk, eerlijk en oprecht, ze is zeer prettig om mee samen te werken!”

Maritha van Wezel

NETROM PREMIUM SOFTWARE
Brand Identity and logo design by Myrthe Koppelaar

“Myrthe is vooral een erg prettig persoon om mee samen te werken. Aanpakker, goede communicatie en gentle.”

Ruud Robeerst

LOYAL INTERIM

Mijn partners

LINK_Logo
Logo_stef-goedhart
Logo Dubbel En Dwars
Social-Pepper-Logo
Logo Lead2Deal 2016
Logo_stef-goedhart
Logo Dubbel En Dwars
Social-Pepper-Logo
LINK_Logo
Logo_stef-goedhart
Logo Dubbel En Dwars
Social-Pepper-Logo