Samen voor NAC

Samen voor NAC

Klant          Stichting Samen voor Nac
Rol              Identity Design, Branding, Corporate Design, Advisering, projectbegeleiding
Jaar            2015 tot heden
Web            www.samenvoornac.nl


Samen voor NAC is een actief platform die de verbinding legt tussen de NAC supporter en NAC Breda. Deze stichting willen ze het talent, de creativiteit en de kennis van de NAC-supporter zo breed mogelijk benutten. Door het opzetten van diverse projecten bieden ze de mogelijkheid om kansen te benutten voor NAC en voor Breda.

Voor Samen voor NAC heb ik een complete Identity ontwikkelt. Naast het design heb ik de stichting geholpen bij hun start-up en begeleid bij het drukwerk en promomateriaal. Sinds de start-up verzorg ik samen met Stef Goedhart Vormgeving het design van de middelen die Samen voor NAC inzet. RB Media is de ontwikkelaar van de website van zowel Samen voor NAC als de clubwebsite zelf.

Project Kapstok
Een kapstok met gebouwen voor de trotse Bredanaar die vrijwel iedere Bredanaar kent en Breda, Breda maakt.De kapstok is ontstaan uit liefde voor de stad, maar vooral ook om een bijdrage te kunnen leveren aan de toekomstige projecten van Samen voor NAC waaronder de jeugdopleiding van NAC. De volledige winst van de kapstok vloeit direct door naar de projecten van Samen voor NAC.

Mijn rol in de realisatie van de kapstok is de illustratie van het stadsgezicht en begeleiding in de productie.