JELLE’S ARMY

JELLE’S ARMY

Klant          Samen voor NAC
Rol              Concept, Advisering, Identity Design, Graphic Design
Jaar            2017


Het project ‘Jelle’s Army’ is een initiatief van Samen voor NAC in samenwerking met NAC Breda. Via het project ‘Jelle’s Army’ stelt de voetbalclub elke wedstrijd een aantal plaatsen in het stadion beschikbaar aan het Jeugdsportfonds Breda. Kinderen uit kansarme Bredase gezinnen kunnen hierdoor voortaan gratis naar NAC. Naast dit bezoek aan NAC moet het project kinderen via het Jeugdsportfonds Breda helpen kansen te geven om te sporten. Er worden verschillende acties op touw gezet om hier geld voor binnen te halen. Het project is een verlaat afscheidscadeau aan de gestopte NAC-keeper Jelle ten Rouwelaar.

Bijdrage
Jelle ten Rouwelaar zet zich al jaar en dag in voor de kansarme kinderen en maakt hem direct de mascotte in het beeldmerk van Jelle’s Army. De kruizen en duidelijke contrasten geven het logo kracht en strijdbaarheid. Uiteraard verwijzen de kleuren naar zijn voormalige voetbalclub NAC Breda en de thuisbasis van dit project.

Naast de identiteit heb ik alle uitingen verzorgd gedurende de opstart van dit project. De ontwerpen van de promoborden, waardecheque, loten, bedrukking van de Citroen C1 en uiteraard het grote bord in het NAC stadion zelf.